„Târgul Regional al Firmelor de Exercițiu”, la a II-a ediție (Galerie Foto&Video)

58 de firme create de către elevi din nouă județe participă astăzi, 30 martie, la cea de-a doua ediție a „Târgului Regional al Firmelor de Exercițiu”, eveniment organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor de Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș”, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare.

Deschiderea oficială a târgului a avut loc la ora 10.00, în prezența viceprimarului municipiului Satu Mare, Radu Roca, inspectorului școlar general al IȘJ Satu Mare, Călin Durla, dar și ai cadrelor didactice care coordonează echipele participante la acest târg.

Firmele de exercițiu care acoperă domenii precum: turismul, comercializarea bijuteriilor, produselor cosmetice, produselor de cofetărie dar și al obiectelor de artizanat, sunt din județele: Satu Mare, Maramureș, Bihor, Prahova, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Galați, Vâlcea și Sibiu. În cadrul evenimentului de astăzi, elevii îți prezintă firmele dar și produsele propri la standurile amenajate cu multă grijă și cu mult bun gust.

În cadrul unor asemenea acțiuni, elevii-întreprinzători își demonstrează din plin creativitatea, încercând să atragă clienții prin standuri frumos amenajate și cu idei de afaceri cât se poate de bine gândite.

Firmele de exercițiu sunt înregistrate la Centrala Firmelor de Exercițiu ROCT din Timișoara. Noi acolo avem sediul central. O firmă de exercițiu parcurge aceleași etape, de la înregistrare la funcționare, ca orice altă societate comercială, doar că în cazul nostru toate tranzacțiile se fac în mediul virtual.

targ1

targ2

targ3

targ4

targ5

targ6

targ7

targ8

targ9

targ10

targ11

targ12

targ13

targ14

targ15

targ16

targ17

targ18

targ19

targ20

targ21

targ22

targ23

targ24

targ25

targ26

targ27

targ28

targ29

targ30

targ31

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.