Scandal cu bătaie în Vama Petea

scandal

Nerespectarea rândului în coloana de autovehicule ce aștepta trecerea frontierei, a fost cauza unui scandal petrecut marți, 29 martie, în Petea. Incidentul a fost provocat de un șofer de TIR din Medieșu Aurit care a încercat să depășească coloana aflată în așteptare, însă acesta a fost oprit de către ceilalți participanți la trafic.

Marți, în jurul orei 08.00, polițiștii au fost sesizați despre un scandal izbucnit între șoferii care își așteptau rândul să treacă la punctual de frontier din Petea.

La fața locului polițiștii au constatat că Constantin T. de 30 de ani, din Medieșu Aurit, conducând un autocamion pe DN 19 A, a depășit coloana constituită din autocamioane care așteptau să iasă din țară, aflate parcate pe partea dreaptă a drumului, iar la un moment dat a fost blocat de alți șoferi.

Unul dintre aceștia, Ioan C. de 35 de ani din Satu Mare, după ce s-a certat cu cel ce a efectuat depășirea, a distrus cu pumnii și picioarele ornamentele de plastic ce protejau oglinzile și stopurile autocamionului acestuia, precum și alte piese, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.

Mai mult, în timpul acțiunii, Ioan C. a căzut de pe scara de acces în cabina autocamionului, lovindu-se la picior.

Pentru depășirea unei coloane aflate în așteptare, lui Constantin T. i-a fost reținut permisul de conducere, iar pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a produs incidentul, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.