Sătmăreni înșelați cu vacanțe de vis

Valentin Breban1

Vacanțele exotice oferite de mai multe agenții de turism din Satu Mare (și nu numai) chiar la jumătate de preț față de tariful normal s-au dovedit a fi înșelăciuni foarte bine puse la punct. Mai mulți sătmăreni care au rămas și fără bani dar și fără vacanța mult visată au ajuns să bată la ușa Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC) și să ceară ajutor.

Potrivit celor declarate astăzi, 30 martie de către comisarul superior din cadrul CJPC Satu Mare, Valentin Breban, trei sătmăreni au depus reclamații împotriva unor agenții de turism din Satu Mare care le-au vândut vacanțe în Tenerife dar și în alte locuri exotice, chiar la jumătate de preț față de cel practicat în mod normal.

Ajunși la fața locului, clienții și-au dat seama că condițiile descrise nu corespund întocmai cu ceea ce li s-a promis la încheierea contractelor, astfel că au depus reclamații la CJPC.

Breban spune că agențiile de turism reclamate au fost amendate cu câte 10.000 de lei.

De asemenea, Breban a dat exemplul unei persoane care recent a plătit 1.800 de euro pentru o vacanță în Tunisia, dar după două săptămâni firma nu mai exista. Astfel, omul a rămas atât fără vacanța mult visată cât și fără bani.

Un Comentariu la "Sătmăreni înșelați cu vacanțe de vis"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.