Sătmărean rănit într-un accident în județul Bihor (Foto)

accident

Un tânăr de 22 de ani din Foieni (județul Satu Mare) a ajuns la spital în urma unui accident de circulație ce a avut loc marți (29 martie) seara, pe DN 19, în apropierea localității bihorene Valea lui Mihai. Acesta a fost pasager în mașina condusă de un alt tânăr de 25 de ani. Accidentul s-a produs cu câteva minute înainte de ora 23.00.

Șoferul de 25 de ani, din comuna Șimian (județul Bihor), a efectuat o depășire neregulamentară și a evitat tamponarea cu un alt autovehicul care circula din sens opus. La revenirea pe sensul său de mers, mașina condusă de tânărul din Bihor a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac.

„În urma accidentului rutier, un tânăr de 22 de ani, din comuna Foieni, județul Satu Mare, pasager în autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital”, a declarat subcomisarul Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Sursa foto: www.bihorstiri.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.