Urmărire ca-n filme: Mort de beat, s-a oprit cu mașina într-un gard

accident

Un tânăr de 25 de ani, fără permis de conducere și sub influența alcoolului a fugit de polițiști, fiind prins după o urmărire ca-n filme. La un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un gard.

În urma impactului, mașina a luat foc. Accidentul a avut loc în noaptea de luni, 28 spre astăzi, 29 martie, în jurul orei 02.30.

Astăzi, în jurul orei 02.30, un echipaj al poliției, a încercat să oprească un șofer pe drumul Careiului din Satu Mare. Întrucât nu a oprit, polițiștii au trecut la urmărirea acestuia, astfel că la intersecția străzilor Lazarului cu Ion Ghica, șoferul a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în gardul împrejmuitor al unui imobil.

În urma impactului, autoturismul a luat foc, polițiștii cerând ajutorul pompierilor pentru a stinge incendiul.

La volanul mașinii se afla Robert H. de 25 de ani din Satu Mare, despre care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,94 mg/l în aerul expirat.

Cazul a fost preluat de către polițiștii rutieri, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și distrugere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.