Sătmăreancă răpită, bătută și drogată de un bărbat

prostitutie

O sătmăreancă de 28 de ani a trăit un adevărat coșmar după ce a fost răpită, bătută și drogată de către un bărbat care intenționa să o ducă în Franța. Înainte de a fi urcată în microbuz, tânăra a reuşit să alerteze un echipaj al Poliţiei Rutiere care se afla în zonă. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Marian Iosif, prin inducere în eroare – promisiunea unei căsătorii, a racolat şi găzduit la domiciliul său o femeie, după care, prin bătăi şi lipsire de libertate a încercat să o transporte forţat în Franţa cu scopul de a o obliga la practicarea prostituţiei.

La data de 2 septembrie 2015, prin bătăi şi administrarea de substanţe halucinogene, inculpatul a încercat să transporte victima în Franţa însă anterior îmbarcării în microbuz femeia a reuşit să alerteze un echipaj al poliţiei rutiere care se afla în zonă.

Duminică, 27 martie, procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Târgu Mureş l-au prins pe Marian Iosif pe raza municipiului Sibiu, cu ocazia întoarcerii acestuia din Franţa, simultan fiind efectuată o percheziţie la domiciliul său aflat pe raza judeţului Mureş.

Luni, 28 martie, Tribunalul Mureş a dispus arestarea preventivă a lui Marian Iosif pentru o perioadă de 30 de zile.

Faptul că tânăra este din Satu Mare a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Andreea Pop.

„În fapt, persoana bănuită, ar fi indus în eroare o femeie, de 28 de ani, din judeţul Satu Mare, iar prin promisiunea unei căsătorii ar fi racolat-o şi găzduit-o la domiciliul său, după care, prin acte de violenţă şi lipsire de libertate ar fi încercat să o transporte forţat în Franţa. Din cercetări a reieşit că în străinătate bărbatul ar fi avut ca scop să oblige tânăra la practicarea prostituţiei în folosul său material, respectiv pentru a-şi putea plăti o datorie de 3.000 lei pe care inculpatul o avea faţă de un văr de-al său. La data de 2 septembrie 2015, prin aplicarea de lovituri şi administrarea de substanţe halucinogene, bănuitul a încercat să transporte victima în Franţa, însă anterior îmbarcării în microbuz , persoana vătămată a reuşit să alerteze un echipaj al Poliţiei Rutiere care se afla în zonă”, a declarat Andreea Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş

Luni, Tribunalul Mureş a dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză pentru o perioadă de 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.