Horea Anderco nu mai candidează la primărie

Miscarea populara5

Horea Anderco, a anunțat marți (29 martie) seara la postul local ITV că se retrage din cursa pentru primăria municipiului Satu Mare. Până ieri, acesta a fost candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP), fiind lansat chiar de fostul președinte al României, actualul lider PMP, Traian Băsescu.

Anderco a declarat că decizia de a se retrage din cursa electorală este definitivă și că nu va revenii asupra acesteia. Fostul primar al municipiului Satu Mare s-a arătat deranjat că anumite ziare i-au făcut publice actele medicale, ceea ce consideră acesta, reprezintă o încălcare gravă a jurământului lui Hipocrat.

În continuare, Ancorco spune că se va ocupa mai mult de familia sa și că îi va acționa în judecată pe cei care i-au făcut publice actele medicale.

Vă reamintim că la lansarea lui Horea Anderco în bătălia electorală pentru scaunul de primar al municipiului Satu Mare a participat și fostul președinte al României, în prezent liderul la nivel național al PMP, Traian Băsescu.

La vremea respectivă Băsescu s-a arătat destul de optimist în ceea ce privește șansele PMP și a lui Anderco în bătălia electorală, însă ulterior acesta a revenit asupra declarației spunând că Satu Mare va fi printre județele cu rezultate slabe pentru formațiunea politică pe care o conduce.

Un Comentariu la "Horea Anderco nu mai candidează la primărie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.