Expoziţia GastroPan promite zilnic un program bogat în soluţii, tehnologii şi… delicii culinare!

Gastropan

Cea mai mare expoziţie autohtonă de panificaţie, cofetărie şi HoReCa revine cu o gamă extinsă de soluţii şi tehnologii pentru afacerile din domeniu, dar şi cu numeroase programe, concursuri şi demonstraţii pentru toate gusturile. Ce atracţii vă aşteaptă în perioada 7-9 aprilie 2016 la Târgu Mureş?

Tehnologia, arta şi inovaţia îşi dau întâlnire la Centrul Expo President, unde timp de 3 zile se va desfăşura ediţia a şaptea a expoziţiei GastroPan, eveniment al cărui amploare se reflectă şi în cifre: peste 130 de expozanţi din 25 ţări, 3 săli expoziţionale totalizând peste 7.000 mp, demonstraţii culinare, sute de brutari, cofetari şi bucătari întrecându-se pentru cele mai inovatoare şi originale produse.

Cei peste 20.000 de vizitatori aşteptaţi sunt atât specialişti şi antreprenori din sector, cât şi oameni pasionaţi, dornici de a investi în domeniu. Organizatorii au avut grijă ca în fiecare zi expoziţia să ofere suficiente atracţii pentru vizitatori.

Joi, 7 aprilie – în prima zi a expoziţiei se desfăşoară cele șase concursuri de la secţiunile „Panificație și cofetărie”, urmând a fi decernate trofeele Pâinea Anului 2016 fabricată industrial în România, Pâinea Anului 2016 realizată artizanal în România şi Tortul Anului 2016.

Vineri, 8 aprilie este ziua dedicată concursurilor de gastronomie, unde cei interesați pot admira cele mai ruşite platouri culinare şi cele mai impresionante sculpturi în legume şi fructe. Ziua se încheie cu tradiţionala Cină Festivă GastroPan, un prilej de socializare pentru producătorii şi furnizorii din domeniu.

Sâmbătă, 9 aprilie vizitatorii vor admira sutele de produse şi piese artistice de la toate concursurile zilelor anterioare şi vor interacţiona cu susţinătorii demonstraţiilor practice.

Atracţii permanente GastroPan 2016:

– demonstrații permanente la standurile expozanților;
– cele mai noi oferte de echipamente şi ingrediente de la cei mai renumiţi furnizori mondiali;
– idei eficiente pentru diversificarea activităţii şi/sau a gamei de produse;
– soluţii pentru optimizarea producţiei şi reducerea costurilor;
– posibilitatea de a testa modul de funcţionare a numeroase echipamente inovatoare;
…şi multe alte surprize pregătite de cei 133 de expozanţi la standurile proprii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.