Noriel vrea să deschidă un magazin la Satu Mare

Noriel

Cel mai mare retailer din piața locală de jocuri și jucării, Noriel (un domeniu de aproximativ 180 de milioane de euro), vrea să deschidă anul acesta 13 magazine în România, printre care și unul în Satu Mare.

În prezent Noriel are 46 de magazine și vrea să mai deschidă 13 unități atât în orașe mari cât și în orașe medii și mici în care compania încă nu este prezentă. Unul dintre orașele în care retailul dorește să fie prezent începând cu anul în curs este municipiul Satu Mare.

Potrivit CEO-ului Noriel, Cristian Constantinescu, dintre cele 13 unități care vor fi inaugurate anul acesta, șapte vor fi de tip Mega Store, acestea având suprafața mai mare de 750 de metri pătrați. Printre orașele în care compania va deschide magazine cu suprafețe foarte mari se numără Constanța, Ploiești, Timișoara și Satu Mare.

Dacă anul trecut compania a intrat pe segmentul de produse pentru micuții cu vârste între 0 și 3 ani, în acest an managementul companiei vrea să se concentreze pe dezvoltarea zonei de bebeluși.

„Scopul este să avem o soluție completă pentru mamele cu copii 0-3 ani. Mamele au reacționat foarte bine, produsele nu sunt ieftine, dar nici la prețul premium pe care îl au unele produse din aceeași gamă. Cele mai vândute produse sunt cele sub brand propriu, iar scutecele sunt în top. Am dezvoltat și sterilizatoare sau alte produse similare pentru masa”, spune managerul Noriel, Cristian Constantinescu.

Noriel este cel mai mare jucător de pe piața locală de jocuri și jucării, un domeniu care anul trecut a înregistrat vânzări de 180 de milioane de euro, mai mult cu 5-10% față de 2014. Pentru acest an, managementul Noriel mizează pe o creștere a pieței tot de 5-10%.

În 2015, rețeaua de magazine de jocuri și jucării a avut o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.