Continental România: Investiții de peste 130 milioane euro în 2015

Continental

Continental România a făcut, anul trecut, investiţii de peste 130 de milioane de euro. Compania are o fabrică și în municipiul Carei (ContiTech Carei).

„Am investit anul trecut peste 130 de milioane de euro în activităţile noastre din România. Această sumă a fost cheltuită pe tehnologie de vârf, pe clădiri noi şi software (…) O gamă largă de maşini este echipată cu anvelope produse în România şi cu produse ContiTech România, precum curele de transmisie, sisteme de ventilaţie, ţevi de aer condiţionat şi furtunuri pentru turbocompresoare. Calitatea este prioritatea noastră şi suntem mândri de premiile primite în ultimii doi ani de la Ford România şi Automobile Dacia”, a declarat directorul general al Continental România, Christian von Albrichsfeld.

Compania are centre de cercetare şi dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Iaşi şi Braşov şi unităţi de producţie în Braşov, Sibiu, Timişoara, Nădab şi Carei.

„16.500 de oameni fac parte din echipa Continental România (…) Vom continua să primim în echipă proaspeţi absolvenţi de şcoală profesională pe care îi angajăm în unităţile de producţie. În condiţiile în care piaţa se dezvoltă în aceeaşi direcţie, ne aşteptăm să creştem cu peste 1.000 de persoane şi în acest an”, a adăugat Anica Stoica, directorul de personal în cadrul Continental România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.