Chef Florin Dumitrescu a jurizat farfuria soției sale, sătmăreanca Cristina Sima

Chef3

chef1

Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o surpriză pe măsură, după ce și-a dat seama că în cadrul concursului „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a jurizat chiar preparatul pregătit de soția sa, Cristina Sima, originară din Satu Mare. Care este verdictul? Rezultatul jurizării îl vom afla în emisiunea din această săptămână.

Frumoasa sătmăreancă a mers în platou în postura de concurent şi a gătit un preparat pe care l-a servit celor trei juraţi, printre care se afla şi soţul ei. Chefii au degustat mâncarea, iar apoi au dat veridictul. Cei trei nu au știut că în spatele farfuriei se află chiar soția lui Dumitrescu, sătmăreanca Cristina Sima.

Verdictul îl vom afla în emisiunea din această săptămână. „Chefi la cuțite” poate fi urmărit pe postul de televiziune Antena 1, în zilele de luni și marți, de la ora 20.30.
Despre gătitul din familia Dumitrescu, chef Florin spune că acasă nu găteşte de foarte multe ori, preferând să lase această sarcină în mâinile soţiei sale.

„Nu mă pot ocupa eu în totalitate de alimentația fetelor, astfel că acasă gătesc Cristina și soacra mea, de regulă, dar mai intru și eu în bucătărie. Trebuie însă să fiu foarte atent să nu scap prea multe condimente sau să îmi las imaginația să lucreze, pentru că alimentația lor trebuie încă să fie cât mai simplă”, spune chef Dumitrescu.

Sursa foto: www.yve.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.