Art Bunavestire 30, pe simezele Muzeului de Artă din Cluj-Napoca

Clujenii au fost deosebit de interesați de lucrările expoziției retrospective Art Bunavestire 30, fapt pentru care au participat în număr mare la vernisajul de sâmbătă, 26 martie, eveniment ce a avut loc la Muzeul de Artă din oraș. La vernisaj de la Cluj a participat și primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

„Am fost onorați să ducem Art Bunavestire – retrospectiva de 30 de ani pe simezele Muzeului de Artă din Cluj-Napoca. Atât eu cât și artiștii noștri am fost încântați să vedem la vernisajul de sâmbătă seara un public numeros și iubitor de frumos. A fost o experiență extrem de plăcută și am fost mândră să aud rostindu-se de atâtea ori numele Negreștiului și al Țării Oașului în capitala culturală a Transilvaniei. Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la reușita acestui eveniment”, spune Aurelia Fedorca.

Curatorii expoziției au vorbit despre fenomenul Art Bunavestire și despre istoria de 30 de ani al acestuia.

Vernisajul din capitala culturală a Transilvaniei a fost organizat de Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Consiliului Județean Cluj, în colaborare cu Muzeul Țării Oașului Negrești-Oaș, Asociația Artistică „Art Bunavestire”, Primăria și Consiliul local Negrești-Oaș, Consiliul Județean Satu Mare și CJCPCT Satu Mare.

Lucrările expoziției aniversare Art Bunavestire 30, pot fi vizionate în perioada 26 martie – 10 aprilie 2016, miercuri – duminică inclusiv, în intervalul orar 10.00-17.00.
Echipa curatorială a celor două expoziții, de la Muzeul Țării Oașului și Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, este compusă din Laura Ghinea și Florin Gherasim, iar cronica plastică este semnată de istoricul de artă Vasile Duda.

Expo1

expo2

expo3

expo4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.