Tâlharul de pe Botizului, arestat preventiv

talhar

Carol R. de 37 ani, cel care joi, 24 martie a tâlhărit o femeie pe strada Botizului din Satu Mare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar vineri, 25 martie, a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Vă reamintim că joi, un polițist și un jandarm aflați în misiunea de patrulare, au văzut cum o femeie a fost atacată de un bărbat într-o stație de autobuz de pe strada Botizului. Tâlharul a smuls poșeta femeii, iar la apariția mașinii de poliție, a luat-o la fugă. Văzând că nu răspunde somației de oprire, polițistul și jandarmul l-au urmărit, reușind în scurt timp să-l prindă.

Persoana vătămată Ioana H. de 68 ani, din orașul Petrila (județul Hunedoara), în timp ce aștepta o mașină de ocazie pe strada Botizului, a fost deposedată de poșeta care conținea acte personale și bilete de tren.

Agresorul a fost identificat ca fiind Carol R. de 37 de ani din comuna Apa, iar prejudiciul creat de acesta și estimat la 400 lei a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

În cursul zilei de vineri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare, a emis pe numele tâlharului un mandat de arestare pe o perioadă de 30 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.