Crimă: Soț și soție, arestați pentru omor

cutit

O femeie de 40 de ani, Angela L., din Craidorolț a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru omor după ce l-a înjunghiat cu un cuțit în piept pe Stelian M. de 43 de ani din aceeași localitate. Soțul acesteia, Zoltan L., prezent în momentul săvârșirii crimei, a fost arestat pentru complicitate la omor.

Tragedia a avut loc joi, 24 martie, în localitatea Craidorolț.

În seara zilei de 24 martie, pe fondul consumului de alcool Angela L. de 40 de ani din Craidorolț, l-a înjunghiat în prezența soțului ei, cu o lovitură de cuțit pe Stelian M., din aceeași localitate. Victima a fost înjunghiată la nivelul pieptului și în scurt timp a intervenit decesul acesteia.

Poliție au fost anunțați doar a doua zi, de către soțul inculpatei. La fața locului s-a deplasat pentru cercetări o echipă condusă de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, care au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a soților Angela si Zoltan L.

Ulterior, în cursul zilei de sâmbătă, 26 martie, cei doi au fost prezentați Tribunalului Satu Mare, judecătorul de drepturi și libertăți dispunând măsura arestării preventive pe o durata de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de omor, respectiv complicitate la omor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.