Contrabandist, prins la intrarea în Carei

tigarile5

Vineri, 25 martie, în jurul orei 15.00, poliţiștii de frontieră au oprit pentru control pe DN 19, la intrarea în localitatea Carei dinspre municipiul Satu Mare, o mașină marca Fiat, condusă de un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani.

După verificarea documentelor poliţiştii de frontieră au trecut la efectuarea unui control asupra maşinii ocazie cu care au fost descoperite în portbagaj şi în interiorul autoturismului mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Persoana în cauză, împreună cu maşina şi ţigările a fost condusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 3.498 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 35.000 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, autoturismul folosit la transportul ţigărilor, în valoare de 5.400 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră în vederea continuării cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.