Cum să fiți frumoase fără machiaj

moisturizer

Multe doamne consideră că trebuie să apeleze la machiaj pentru a arata mai bine, însă vestea bună este că nu întotdeuna e nevoie de machiaj pentru a fi frumoase. Iată 8 trucuri cu ajutorul cărora veți arată extraordinar:

1. Beți apă
Indiferent de sezon este foarte important să consumați cât mai multă apă zilnic. Un ten frumos începe cu un ten hidratat.

2. Utilizați o cremă hidratantă
Pentru a preveni ridurile și uscarea pielii este indicat să folosiți o cremă de față potrivită vârstei și tipul dumneavostră de ten. Nu uitați să aplicți crema atât pe gât, cât și pe decolteu.

3. Spalați-vă fața cu apă și săpun
Pentru a curăța impuritățile și resturile de machiaj este indicat să vă spalați zilnic fața cu apă și săpun. Astfel porii se vor deschide, iar tenul va căpăta acel aer proaspăt.

4. Folosiți o loțuine tonică
Aceasta ”strânge” fața și porii și curăță urmele sebumul în exces.

5. Spălați-vă părul
Faptul că părul se îngrașă dacă îl spălați mai des nu este decât un mit. Spălați-vă părul o dată la două zile sau la trei zile pentru ca el să arate proaspăt și curat. Un păr gras nu face altceva decât să arate un look neîngrijit.

6. Aplicați cremă cu protecție solară
Este binecunoscut faptul că soarele poate provoca apariția unor pete inestetice pe piele. Așa că nu uitați să aplicați și o cremă cu protecție solară, mai ales că soarele își face simțită prezența tot mai des.

7. Consumați apă cu lămâie
Încercați să înlocuiți cafeaua sau ceaiul negru cu apă cu lămâie. Fie ea rece sau caldă, consumată dimineața va elimina toxinele din organism și va da strălucire tenului.

8. Exfoliați-vă corpul
Astfel veți elimina celulele uscate sau moarte ale pielii, iar tenul își va recăpăta strălucirea.

Sursa: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.