Străzi închise în municipiul Satu Mare, în acest week-end

jandarmi

Din cauza acțiunilor care vor avea loc în acest week-end, mai multe străzi din oraș vor fi închise. Ordinea publică va fi asigurată de mai multe echipaje ale Jandarmeriei Satu Mare.

Astfel, sâmbătă (26 martie), duminică (27 martie) şi luni (28 martie), echipaje din cadrul Jandarmeriei Satu Mare vor asigura desfăşurarea în condiţii de siguranță a manifestărilor organizate cu prilejul Paștelui Catolic. Cu această ocazie va fi asigurată ordinea publică şi la procesiunea religioasă ce se va desfăşura în jurul parcului din Piaţa Libertăţii, fiind blocată circulatia în Piaţa Libertăţii sâmbătă, între orele 22.30 și 24.00.

În cursul aceleiași zile, vor fi executate misiuni de asigurare a ordinii şi siguranţei publice la competiţia de fotbal organizată pe stadionul Olimpia Satu Mare, meci disputat între echipa noastră şi ACS-FCM Baia Mare cu începere de la ora 11.00.

De asemenea, sâmbătă, jandarmii vor asigura buna desfăşurare a marşului de promovare a dreptului la viaţă, care se va desfăşura pe Bulevardul I.C. Brătianu- Piața Libertății – Aleea Coposu, fiind blocată o bandă de carosabil, în intervalul orar 12.00-14.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.