Sătmăreancă, salvată de la moarte de un oftalmolog

dr

O femeie de 77 de ani a fost salvată de la moarte de un medic oftalmolog, dr. Bagosi Pal, și echipajul de pe ambulanță. Sătmărencei i s-a făcut rău miercuri (23 martie) după-amiază, în incinta cabinetului de Optică medicală „Wotana” din Satu Mare. Până la sosirea ambulanței, manevrele de resuscitare au fost începute de medicul oftalmolog, dr. Bagosi Pal. Promptitudinea acestuia a salvat viața femeii.

Echipajul cu medic de pe ambulanță a găsit pacienta în stop cardio-respirator (SCR). Până la sosirea ambulanțierilor, manevrele de resuscitare au fost începute de către dr. Bagosi Pal, medic oftalmolog.

Pentru a-i reporni inima, pacienta a fost supusă de către ambulanțieri la trei șocuri electrice externe. După ce a fost stabilizată, victima a fost transportată la spital.

„Iată cât de importantă este în salvarea unei vieți recunoașterea SCR și începerea manevrelor de resuscitare cât mai precoce. Ambulanța Satu Mare dorește să felicite promptitudinea și modul profesionist de acțiune al dr. Bagosi Pal, care a avut un important rol în salvarea acestei paciente”, spune purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare, dr. Lucian Tarța.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.