„Art Bunavestire”, la a 30-a ediție

Galeria de artă „Dr. Mihai Pop” a Muzeului Negrești-Oaș va găzdui vineri, 25 martie, începând cu ora 17.00, vernisajul celei de-a 30-a ediții a expoziţiei anuale de arte vizuale contemporane „Art Bunavestire”.

„Vineri celebrăm Buna Vestire și odată cu ea cel mai prestigios eveniment de artă contemporană pe care îl găzduiește orașul nostru, ART Bunavestire. Avem motive de mândrie pentru ediția din acest an pentru că expoziția talentaților noștri artiști ajunge la 30 de ani. Ani în care au venit la Negrești-Oaș personalități importante ale vieții culturale românești, care ne-au onorat prin prezența lor. Ne vom întoarce puțin în timp pentru a-i rememora pe fondatorii care nu mai sunt printre noi și ne vom exprima recunoștința față de cei care și azi fac ca evenimentul să dăinuie”, spune primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

„Art Bunavestire” va include lucrări de pictură, sculptură, grafică, arte decorative şi instalaţii ale artiștilor Susana Ardelean, Andrei Florian, Dorel Petrehuş, Corneliu Pop, Ioan Pop Prilog, Ioan Pop Vereta și Mircea Vaida.

Evenimentul este organizat de Muzeul Țării Oașului și Asociaţia artistică „Art Bunavestire”, fiind susţinut de Primăria şi Consiliul Local Negreşti-Oaş, Consiliul Județean Satu Mare și CJCPCT Satu Mare.

Art Bunavestire

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.