Micuțul Dragoș va fi operat până la urmă la Bruxelles

Dragos

Deși situația a devenit mai dificilă în urma atentatelor de marți (22 martie) dimineață de la Bruxelles, mama lui Dragoș, copilașul de doar opt luni și jumătate diagnosticat cu o boală gravă, spune că micuțul va fi operat la o clinică din capitala Belgiei. „Vom putea ajunge la spital fără probleme. Noi mergem înainte și vom vira banii în contul spitalului urmând ca ei să ne comunice data intervenției”, spune mama copilașului, Raluca Sabou.

„Este din păcate o situație dificilă, dar am înțeles de pe site-ul MAE că doar aeroportul cu pricina din Bruxelles este închis și mijloacele de transport în comun. Deci vom putea ajunge la spital fără probleme. Noi sperăm că se vor liniști lucrurile în Belgia și totul va decurge bine”, ne-a declarat Raluca Sabou.

Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, mama lui Dragoș scrie că în cursul zilei de luni, 21 martie „am reușit să finalizăm actele necesare plecării, urmând ca în zilele următoare să aflăm cu exactitate data plecării, a intervenției chirurgicale, etc”.

Vă reamintim că suma necesară pentru intervenția chirurgicală din Belgia a fost strânsă în urma campaniilor umanitare organizate zile la rând pentru a-l ajuta pe micuțul Dragoș, în vârstă de doar 8 luni și jumătate.

În urma campaniilor derulate s-a strâns suma de aproximativ 20.000 de euro, restul de bani, încă 20.000 de euro, fiind donat de omul de afaceri Vasile Lucuț, administratorul firmei SC Unicarm SRL.

Micuțul Dragoș a fost diagnosticat cu o boală de inimă încă în perioada fetală. Copilul a fost operat pe cord, intervenție chirurgicală realizată de medicii din Târgu Mureș.
Pentru mai multe informații legate de cazul micuțului puteți citi dând click pe următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/03/17/apel-umanitar-inima-micutului-dragos-are-nevoie-de-ajutorul-nostru/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.