Guvernul a dat undă verde pentru finalizarea centurii municipiului Carei

centura

În cadrul ședinței de astăzi, 23 martie, Guvernul României a aprobat declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor, proprietate privată, situate pe amplasamentul suplimentar al centurii municipiului Carei. Suprafața totală a acestor bucăți de terenuri este de aproximativ un hectar. Pentru exproprierea terenurilor, Guvernul a alocat suma totală de 20.000 de lei.

Primarul din Carei, Eugen Kovacs, spune că a mai trebuit expropriată o suprafață de aproximativ un hectar de teren, și asta deoarece la exproprierea inițială nu s-a ținut cont de anumite aspecte cum ar fi șanțurile sau acostamentele aferente variantei ocolitoare a municipiului.

Kovacs a subliniat și faptul că în aceste condiții centura municipiului Carei va fi finalizată până în luna iunie 2016. Pentru exproprierea terenurilor, Guvernul a alocat suma totală de 20.000 de lei.

Varianta ocolitoare a municipiului Carei are o lungime de 10,46 km, incluzând și o trecere peste calea ferată. Investiția este în valoare de 9,5 milioane de euro.

Un Comentariu la "Guvernul a dat undă verde pentru finalizarea centurii municipiului Carei"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.