Bilete cu reducere pentru tinerii sătmăreni

premiera ImproStim foto Cristian Gatina (1)

Azi, 23 martie a avut loc lansarea parteneriatului dintre Teatrul de Nord și Asociația SamStudia din Satu Mare. Astfel, toate persoanele cu vârsta până la 35 de ani inclusiv, pe baza unui act de identitate, vor putea achiziționa un bilet de spectacol la prețul de 5 lei.

OMNIPASS este o iniţiativă nouă în Satu Mare, prin care Asociația SamStudia dorește să creeze cea mai mare comunitate de tineri sătmăreni (vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani), oferind reduceri la diferite locaţii și instituții culturale din Satu Mare şi promovând afacerile și evenimentele locale.

Cu sprijinul Teatrului de Nord, toți posesorii de card OMNIPASS Satu Mare vor putea beneficia de o reducere de 50% la biletele de spectacol, atât pentru spectacolele din cadrul Secției Române, cât și pentru cele din cadrul Secției Maghiare. Dintre spectacolele care beneficiază de reducere vor fi excluse premierele, spectacolele speciale, galele sau festivalurile organizate de Teatrul de Nord sau în parteneriat cu terți.

Astfel, sătmărenii sunt invitați la un nou spectacol improvizat, cu ImproȘtim. Spectacolul de improvizație pune la încercare atât actorii cât și publicul.

Actorii vin cu regulile, iar publicul vine cu propunerile. Nimic nu este strict, totul se schimbă, spectacolul este diferit mereu și depinde mult de reacția publicului.

Prețul unui bilet întreg este de 20 de lei, iar cu reducere acesta se poate achiziționa cu 5 lei (pentru toate persoanele cu vârsta până la 35 de ani, inclusiv, pe baza unui act de identitate).

Biletele se pot cumpăra de la Agenția teatrală (Casa de bilete), strada Horea, nr. 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.