„Tip Top Prichindel”, la a IX-a ediție

Carei

Centrul Cultural al municipiului Carei, cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport din cadrul Primăriei din oraș, organizează cea de-a IX-a ediţie a Concursului „Tip Top Prichindel”.

Evenimentul se adresează preșcolarilor și copiilor din ciclul primar. Ediția din acest an se va desfășura pe două secțiuni: „Recitare” și „Interpretare vocală”. Un concurent se poate înscrie la o singură secțiune, iar evoluția acestuia nu trebuie să depășească 3 minute.

La secțiunea „Recitare”, concurenții vor pregăti o poezie sau un text la alegere, iar concurenții înscriși la „Interpretare vocală” vor cânta acapela (fără negativ), o piesă la alegere.

Lista cu copiii care vor participa la concursul „Tip Top Prichindel” trebuie expediată până la data de 22 martie, la Centrul Cultural al Municipiului Carei, pe str. Iuliu Maniu, nr. 12-14 sau prin e-mail, pe adresa culturacarei@yahoo.com.

Concursul „Tip Top Prichindel” va avea loc în sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei, în 29 martie, de la ora 17.00, pentru copiii de grădiniță și clasa pregătitoare. Concursul pentru clasele I-IV se va desfășura în 30 martie, ora 17.00, în aceeași locație.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.