Mihaela Homa – Bruxelles: „Ne este frică să mergem până jos să luăm o pâine”

explozia2

Sătmărenii care muncesc în capitala Belgiei, descriu starea de spirit care domnește la Bruxelles, în urma seriei de explozii de la aeroportul Zawentem și de la metroul Maelbeek. Astfel, Mihaela Homa, originară din Comlăușa (județul Satu Mare) transmite către ziarul nostru câteva frânturi din ceea ce se întâmplă în capitala Belgiei.

„Ce știm până în acest moment este că dimineață pe la ora 6 la aeroportul Zawentem din Brussel au avut loc două explozii în care au murit cel puțin 13 oameni și sunt mulți răniți. Din câte am citit și am văzut la TV nu s-a spus că printre victime s-ar afla români, cel puțin deocamdată … Încă o explozie la metroul Maelbeek … Iar acum am mai citit că s-ar mai fi produs niște bombe încă la alte două stații de metrou. E plin de poliție peste tot.

În acest moment toate metrourile au fost închise, nu circulă nici un mijloc de transport în comun. Suntem atenționați să stăm în casă. Suntem speriați cu toții. Ne este frică să mergem până jos să luăm o pâine”, spune Mihaela Homa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.