„Marș Antidiscriminare” la Satu Mare (Galerie foto&video)

mars1

mars2

mars5

mars7

mars8

mars9

mars10

mars13

mars14

mars15

Peste 100 de persoane au participat astăzi, 22 martie, la „Marșul Antidiscriminare”, acțiune organizată de Asociația „Stea” din Satu Mare.

„Suntem la un marș antidiscriminare prin care dorim să implicăm cât mai mulți sătmăreni pentru a transmite împreună, un mesaj puternic de toleranță, în vederea integrării și acordării dreptului la dezvoltare egală pentru toți cetățenii comunității sătmărene, indiferent de mediul de proveniență sau aspectele care ne fac diferiți unii de alții”, a declarat directoarea Asociației „Stea” Satu Mare, Cristina Bala.

Cele peste 100 de persoane care au venit la marș au purtat pancarte prin care și-au manifestat dezacordul față de fenomenul discriminării, indiferent de natura acestuia. Marșul a pornit în jurul orei 14.00, din Piața 25 Octombrie din Satu Mare.

După ce au străbătut Pasajul „Corneliu Coposu”, participanții la acțiune s-au îndreptat către Parcul din Piața Libertății, au făcut turul parcului, după care s-au întors în Centrul Nou.

Acțiunea face parte din cadrul Campaniei Antidiscriminare a Grupurilor Vulnerabile, acțiune lansată luni, 21 martie, la Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.