Cel puțin 21 de morți, în urma exploziilor de la Bruxelles (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=4NzUgIp2rk0

explozii1

Ambasada României în Regatul Belgiei pune la dispoziția cetățenilor români afectați, precum și a rudelor acestora mai multe numere de telefon unde se pot informa cu privire la situația creată după exploziile din Bruxelles.

Numerele de telefon puse la dispoziție sunt următoarele: +32 (0)2 347 5338, +32 (0)2 345 0040, +32 (0)2 344 1658, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center. De asemenea, se mai pune la dispoziție și telefonul mobil de urgență al secției consulare a misiunii diplomatice de la Bruxelles, +32(0)2 344 0854.

Cel puțin 21 de persoane au murit în exploziile care au avut loc astăzi, 22 martie, la Bruxelles, pe aeroportul Zaventem și în cel puțin o stație de metrou, reiese dintr-un bilanț provizoriu anunțat de pompierii belgieni.

„Există 11 morți pe aeroportul Zaventem” și „în jur de zece” la stația Maalbeek „unde a avut loc o explozie foarte puternică în metrou”, a spus un purtător de cuvânt al pompierilor. „Majoritatea răniților au fost deja evacuați, situația este destul de haotică”, a subliniat acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.