S-au strâns banii pentru salvarea lui Dragoș. Copilul va fi operat în Belgia

Dragos

În urma campaniilor umanitare organizate zile la rând pentru a-l ajuta pe micuțul Dragoș, copilul de doar 8 luni și jumătate care suferă de o boală gravă, s-a strâns până duminică (20 martie) seara suma de aproximativ 20.000 de euro. Diferența până la 40.000 de euro, suma necesară pentru intervenția chirurgicală din străinătate, a fost donată astăzi, 21 martie de către omul de afaceri Vasile Lucuț, administratorul SC Unicarm SRL.

Cazul copilașului de doar 8 luni și jumătate a mobilizat un oraș întreg (și nu numai). În urma diferitelor campanii umanitare și a bunăvoinței sătmărenilor, până duminică seara s-a strâns jumătate din suma de care familia Sabou are nevoie pentru a-și duce copilașul în Belgia, acolo unde va fi operat. Diferența a fost donată de către omul de afaceri Vasile Lucuț.

Gestul sătmărenilor vine să demonstreze că astfel de acte caritabile sunt posibile și în Satu Mare, fiind totodată și un exemplu pentru alți oameni de afaceri să se implice în asemenea acțiuni pentru a veni în ajutorul semenilor noștri.

„Banii necesari operației micuțului Dragoș s-au adunat. În aceste momente părinții fac toate demersurile pentru a se duce la spitalul din Belgia în cel mai scurt timp. Doresc să aduc mulțumiri și urări de bine tuturor celor ce au răspuns apelului nostru umanitar. Sunteți extraordinari și, mie cel puțin, mi-ați dat o lecție de viață extraordinară! Vă mulțumesc!”, spune un apropiat al familiei Sabou.

Vă reamintim că micuțul Dragoș a fost diagnosticat cu o boală de inimă încă în perioada fetală. Micuțul a fost operat pe cord, intervenție chirurgicală realizată de medicii din Târgu Mureș.

Pentru mai multe informații legate de cazul micuțului puteți citi dând click pe următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/03/17/apel-umanitar-inima-micutului-dragos-are-nevoie-de-ajutorul-nostru/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.