Șlagărele trupei „Beatles”, într-un concert organizat la Carei

concert beatles carei

Concertul „Mindhalalig Beatles” susținut joi, 17 martie de Cserey Csaba, Rappert-Vencz Gábor, Nagy Csongor Zsolt și Péter Attila Zsolt s-a bucurat de un mare succes în rândul careienlor.

Toate scaunele din sala de spectacole „Deak Endre” a Centrului Cultural au fost ocupate de spectatorii dornici să cânte șlagărele celor de „Beatles”, alături de actorii-muzicieni ai Trupei „Harag György” de la Teatrul de Nord din Satu Mare, care au lansat acest original proiect încă din 2008.

Toți cei prezenți au aplaudat și au răsplătit cu aplauze îndelungate prestația artiștilor, au cântat alături de ei toate șlagărele compuse de John Lennon sau Sir Paul McCartney și au savurat momentele pline de umor dintre melodii.

Un moment aparte l-a reprezentat minirecitalul susținut de Péter Attila Zsolt la un instrument mai special, numit „ukulele”. Pe tot parcursul concertului, membrii formației au folosit mai multe instrumente printre care chitara electrică, acustică și semiacustică, pianul, chiatara bass, muzicuța, tobele și cajonul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.