PSD și ALDE ar putea avea candidați comuni la Satu Mare (Video)

Adrian Stef si Ovidiu Silaghi

Atât în municipiul Satu Mare cât și în celelalte localități din județ se desfășoară sondaje de opinie în vederea desemnării candidaților la primării și în funcție de aceste sondaje se va decide dacă ALDE va face alianță cu PSD. Declarația a fost făcută de liderii ALDE Satu Mare, Ovidiu Silaghi și Adrian Ștef, în cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, 18 martie.

„După cum ştiţi, protocolul semnal la nivel central în PSD şi ALDE ne dă în fiecare judeţ, ba chiar în fiecare localitate, libertatea de a decide dacă mergem pe liste comune, dacă mergem cu un singur candidat. La finalizarea sondajului avem o bază de calcul”, a declarat Ovidiu Silaghi.

În luarea de cuvânt, Adrian Ștef a subliniat că în județ sunt localități unde există o colaborare tradițională între PSD și ALDE, dând exemplul localității Crucișor.

„Noi am avut discuţii şi cu domnul primar, şi cu domnul deputat Petric, am avut chiar şi săptămâna asta o întâlnire. Am trecut în revistă în câte localităţi am putea să colaborăm. Este un număr destul de mare în care sunt colaborări tradiţionale, cum ar fi Crucişor, dar vrem şi altele. Unele sunt clare, altele le descoperim acum. Colaborările care au fost până acum vrem să le menţinem”, spune Adrian Ștef.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.