Dorel Coica: „Încercăm să dezvoltăm un alt parc industrial în colaborare cu una din comune”

Sofa14

Prezent astăzi, 18 martie la începerea lucrărilor de construire în Satu Mare a unei fabrici de canapele de către firma italiană GP Sofa, primarul Dorel Coica a declarat că parcul industrial din municipiul reședință de județ a fost ocupat integral. Mai mult decât atât, primarul spune că în momentul de față se poartă discuții cu primarii localităților aflate în vecinătatea orașului pentru încheierea unui parteneriat în ceea ce privește deschiderea unui nou parc industrial.

Edilul spune că începând din 2012 a făcut ordine în parcul industrial „am chemat investitori serioşi, i-am dat afară pe cei care nu şi-au respectat contractele, care au vrut să ia anumite parcele şi să le valorifice în mod personal. Acum sunt firme serioase, care produc, care au asigurat locuri de muncă”.

Acesta a subliniat și faptul că se gândește, împreună cu echipa sa de la Primărie, la înființarea unui alt parc industrial. „Din acest moment, primarul, împreună cu echipa lui, se gândeşte la un alt parc industrial. Suntem în tratative cu mai multe primării din jurul municipiului şi încercăm să dezvoltăm un alt parc în colaborare cu una din comune”, spune edilul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.