Au furat casa de marcat din magazin

furt

Doi tineri de 16 și 19 ani, care în noaptea de 16 spre 17 martie au spart un magazin alimentar din Ambud, au fost prinși în cursul zilei de joi (17 martie) de către polițiștii din Valea Vinului. Cei doi hoți au furat, nici mai mult, nici mai puțin decât casa de marcat din magazin.

În dimineața zilei de joi, administratorul unei societăți comerciale care deține un magazin alimentar în Ambud, a sesizat Postul de Poliție Păulești că în noaptea precedentă persoane necunoscute au pătruns în interior și i-au sustras mai multe bunuri.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit în cursul zilei de ieri să identifice principalii bănuiți în cauză ca fiind minorul C.C., de 16 ani din Ambud, însoțit de un tânăr de 19 ani, Cosmin G. cu domiciliul în Seini, dar cu reședința tot în Ambud.

Cei doi, în noaptea respectivă, au pătruns în magazin, de unde au furat casa de marcat și bunuri alimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, urmând ca cercetările să continue în dosarul penal constituit, pentru a se stabili întreaga lor activitate infracțională.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.