UDMR Satu Mare a decis boicotarea Zilelor Județului

UDMR3

Delegații prezenți astăzi, 17 martie, la ședința de stabilire a ordinii pe listă a candidaților UDMR pentru viitorul Consiliu Județean (CJ), au votat în unanimitate, ca nici un reprezentant al formațiunii să nu participe, în mod oficial, în acest an, la sărbătorile prilejuite de Zilele Județului Satu Mare.

Președintele Organizației Județene a formațiunii, senatorul Pataki Csaba, le-a propus viitorilor candidați că ar fi mai indicat să fie prezenți în mijlocul cetățenilor din localitățile în care candidează și să asculte doleanțele acestora, decât să participe la această sărbătoare.

Potrivit senatorului Pataki Csaba, în acest an atât Zilele Județului cât și Zilele Municipiului Satu Mare sunt programate să fie organizate în ultimul week-end din luna mai.

„Eu consider ca fiind o idee destul de ciudată ca această echipă (referindu-se la aleșii locali dar și la viitorii candidați ai UDMR), în loc să-și continue campania în comunitățile lor și să asculte problemele cu care se confruntă oamenii, să vină la Satu Mare și să sărbătorească, când fiecare dintre noi știe bine despre ce este vorba. Deci, doamnelor și domnilor, vă propun să decidem să nu mai vină nimeni. E vorba despre faptul că județul și municipiul vor să organizeze deodată Zilele Județului și ale Municipiului, în ultimul week-end din luna mai, deci cu o săptămână înainte de alegeri. Eu vă propun să decidem că nici unul dintre noi nu va merge la această sărbătoare. Și după ce am decis, vă rog ca fiecare dintre noi să se țină de cuvânt, deoarece altfel, noi o să fim folosiți pe post de oameni care aplaudă, pentru ca alții să facă paradă pe scenă. Chiar așa de proști nu suntem. Vă propun să nu participăm la Zilele Județului”.

Un Comentariu la "UDMR Satu Mare a decis boicotarea Zilelor Județului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.