Spadasinele din lotul național, premiate de primarul Dorel Coica (Foto&Video)

spadasine1

spadasine2

spadasine3

spadasine5

Primarul munipiului Satu Mare, Dorel Coica, a premiat astăzi, 17 martie, componentele Lotului de spadă feminin al României. Spadasinele au terminat perioada de cantonament de la Satu Mare, antrenamentele fiind făcute în Sala de scrimă „Alexandru Csipler”.

„M-a sunat domnul Sepesi din Germania și m-a întrebat dacă suntem de acord ca la Satu Mare să facem un Centrul Olimpic de scrimă? Bineînțeles că sunt de acord. Vă invităm și cu alte ocazii, vă lansez de pe acuma invitația de a face perioade de pregătire în Satu Mare, iar Primăria și Consiliul local o să vă fie gazdă”, a declarat primarul.

Apoi, edilul le-a înmânat spadasinelor câte o diplomă de excelență pentru tot ceea ce au făcut pentru sportul românesc.

Astăzi au fost premiate: Ana Maria Popescu (Brânză), Simona Gherman, Simona Pop, Amalia Tătăran, Adela Danciu, Greta Vereș, Claudia Băboiu, Raluca Sbârcia, Ioana Dumitru și Loredana Dinu.

Vă reamintim că echipa de spadă feminin a României a ajuns la Satu Mare la data de 9 martie. Sportivele au venit în orașul nostru pentru a se pregăti pentru Grand Prix-ul de la Budapesta, turneu ce se va desfășura în perioada 18-20 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.