„Poezii pentru copii” semnate de Anca Crăsneanu

carticica1

carticica2

carticica3

carticica4

După volumele „Valsul Cuvintelor” (2012) și „Gânduri Alese” (2014), sătmăreanca Anca Crăsneanu vine de această dată cu o cărticică de poezii pentru copii. Volumul, intitulat „Poezii pentru copii” a văzut lumina tiparului în această lună, la Editura „Etnous” din Brașov.

„Cartea conține 27 de poezii … ce se adresează în primul rând copiilor de vârstă preșcolară și școlară mică. În aceeași măsură, se adresează și copiilor mai mari și tuturor celor care și-au păstrat sufletul de copil. Pentru ilustrațiile din carte am colaborat cu talentatul caricaturist Ovidiu Ambrozie Borta, din Suceava. Această ediție, a poeziilor pentru copii, va fi reeditată și publicată de Editura „Galaxia Gutenberg”, putându-se achiziționa cât de curând din librării”, a declarat pentru Sătmăreanul, scriitoarea Anca Crăsneanu.

Primul volum de poezii semnat de Anca Crăsneanu – Valsul Cuvintelor – a văzut lumina tiparului în anul 2012 la Editura „Sfântul Ierarh Nicolae” din Brăila, fiind urmat apoi de al doilea volum „Ganduri Alese” apărut în anul 2014, la Editura „3D Arte” din Iași.

De-a lungul anilor, Anca Crăsneanu a publicat versuri, împreună cu alți autori în câteva antologii, și anume: „Dragoste-n Cuvinte, Antologie de poezie, proză și aforisme” (Editura „Inspirescu” Satu Mare, 2013), „Poezii de iarnă, cântece și colinde” (Editura „Inspirescu” Satu Mare, 2013), „Iubind poezia cântecului de dragoste” (Editura „Sfântul Ierarh Nicolae” Brăila, 2015) și „Vara albastră a cuvintelor” (Editura „Sfântul Ierarh Nicolae”, 2014).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.