Cioban, arestat pentru furt

furt

În cursul zilei de marți, 15 martie, a fost reținut pentru 24 de ore un bărbat de 41 de ani, care a furat mai multe bunuri dintr-o casă din Ardud. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 40%.

O femeie din Ardud a sunat marți la „112” reclamând că persoane necunoscute, au intrat în locuința fratelui său, care este plecat la muncă în străinătate, de unde au furat diverse bunuri.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din Ardud, în cursul zilei de ieri a fost identificat principalul bănuit de comiterea furtului, în persoana lui Panait G. de 41 ani, dintr-o localitate din județul Galați, aflat la muncă la o stână de oi din zonă.

Cercetările au stabilit că acesta a intrat într-una din nopțile anterioare în locuința respectivă, de unde, profitând că nu este nimeni acasă, a furat produse alimentare și nealimentare în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventive pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.