Mircea Bolba: Ne dorim un loc cât mai sus în clasament (Foto&Video)

Mircea Bolba

Olimpia1

Olimpia2

Noul antrenor principal al Olimpiei, Mircea Bolba, a fost prezentat astăzi, 15 martie, în cadrul unei conferințe de presă organizată de conducerea clubului. Alături de Bolba, la întâlnirea cu jurnaliștii au participat și președintele Olimpia Satu Mare, Dan Băbuț, dar și președintele Comitetului Director, Ioan Câmpean.

Decizia de a-l demite pe fostul antrenor Tibi Csik a fost luată în cadrul ședinței Comitetului Director ce a avut loc luni, 14 martie. În locul lui Csik a fost numit Mircea Bolba, însă fostul antrenor principal al echipei va face parte în continuare din staff-ul tehnic. La cererea lui Mircea Bolba, Tibi Csik va fi antrenorul secund a echipei FC Olimpia.

Dan Băbuț a declarat că pentru numirea unui nou antrenor principal la Olimpia au fost în joc trei nume. Este vorba despre Dacian Nastai, Florin Fabian și Mircea Bolba. În cele din urmă, Comitetul Director a decis să meargă mai departe cu Bolba.

În luarea de cuvânt, Mircea Bolba a mulțumit conducerii clubului că a fost ales antrenor principal și a declarat că se simte onorat „pentru această funcție care mi se oferă. Sper să reușesc, împreună cu dânșii (cu conducerea clubului) și împreună cu tot staff-ul și cu toată lumea care e la stadion, cu băieții împreună, să reușim să ne atingem obiectivul, adică un loc cât mai sus în clasament. Nu va fi ușor dar sper că împreună vom reuși. Vom încerca să aducem cât mai multe puncte”.

Întrebat de ce l-a ales pe Tibi Csik pentru funcția de antrenor secund, Bolba a declarat că „în primul rând am fost colegi de echipă acum doi ani de zile, dacă nu mă înșel, în care echipa chiar dacă a fost în play-out a terminat pe locul 7, din zece meciuri am pierdut unul singur. Am conlucrat bine împreună, Tibi cunoaște foarte bine jucătorii noi care sunt veniți, și are o experiențe foarte bună. Și în primul rând îl cunosc ca pe un băiat serios”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.