Tenis de masă: Sportivi din Satu Mare la CN „Special Olympics”

TENIS

Sportivi din Satu Mare, alături de colegii lor din alte orașe ale țării participă la cea de-a V-a ediție a Campionatului Național (CN) de tenis de masă „Special Olympics”. Turneul va avea loc în data de 15 martie, și se va organiza la Buzău.

Campionatul Național de tenis de masă de la Buzău face parte din proiectul „Integrarea Socială prin Sport a Persoanelor cu Dizabilități Intelectuale”. În cadrul acestuia sunt organizate evenimente sportive locale, regionale și naționale pentru un număr de 915 persoane cu dizabilități intelectuale și sunt implicați antrenori alături de 450 de voluntari și 200 de membri ai familiilor participanților.

Partenerul Fundației Special Olympics din România este Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București.

Proiectul, care a început la 1 aprilie 2015 și se va încheia pe 20 aprilie 2016, este finanțat cu 30.000 de euro din care 27.000 de euro reprezintă contribuția Fundației Vodafone România. Alte surse de finanțare ale proiectului provin de la autoritățile locale și de la Special Olympics International.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.