Familia Pușcaș finalizează în acest an proiectul imobiliar „Platinia” din Cluj-Napoca

paltinia

Până la sfârșitul acestui an se va finaliza proiectul imobiliar „Platinia” dezvoltat de omul de afaceri Sile Pușcaș, pe fosta platformă a fabricii de bere Ursus din Cluj-Napoca. Investiția se ridică la suma de 40 de milioane de euro.

În prezent structura de rezistenţă este finalizată în totalitate, zidăriile şi compartimentările interioare în proporţie de 60%, iar instalaţiile în proporţie de aproximativ 30%.

Ansamblul „Platinia” se află se află în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, în apropierea unor locații importante cum ar fi parcul central, Stadionului „Cluj Arena”, Sala Polivalentă şi a Complexului studenţesc „Haşdeu”.

„Lucrările la ansamblul Platinia sunt într-o fază avansată, iar termenul estimat pentru finalizarea întregului proiect este luna decembrie 2016. Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 40 de milioane de euro, fiind în momentul de faţă una dintre investiţiile majore de pe piaţa imobiliară locală”, a declarat Oana Bănuţ, PR şi marketing manager al Platinia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.