Cel mai grav accident din România, în ultimii cinci ani, s-a produs în Satu Mare (Foto&Video)

accident

accident2

accident3

Cel mai grav accident rutier produs în ultimii 5 ani în România a avut loc în județul Satu Mare, potrivit unei statistici publicate recent de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR). Tragedia s-a petrecut în data 16 august 2015 în urma căreia au murit șase tineri din localitatea Rătești, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, pe raza localității Ardud.

Vă reamintim că, VW-ul în care se aflau cei șase tineri se deplasa cu viteză excesivă, iar la un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un cap de pod, după care a intrat în gardul unei case din Ardud. Din cauza impactului extrem de violent mașina a luat foc. Cele șase persoane aflate în autoturism au murit pe loc.

Mașina a fost condusă de Vlad Ioan Debus (născut în 1989). În mașină se mai aflau: Radu Kadar (n. 1989), Adrian Kadar (n. 1985), Mihai Căiţa (n. 1989), Remus Varga (n. 1988) și Krisztofer Samok (n. 1985). Cei șase tineri se cunoșteau între ei, fiind colegi de muncă la aceeași firmă din municipiul Satu Mare.

Cadavrele celor șase victime au fost împrăștiate pe șosea și în curtea casei de a cărei gard s-a izbit autoturismul.

Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit faptul că șoferul era băut și avea permisul de conducere suspendat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.