Liceenii invitați la concurs de Asociația „Stea”

stea

Asociația „Stea” invită liceenii sătmăreni la un concurs de creaţie de texte având scopul de a dezvolta cetăţenia activă în comunitate prin creşterea participării tinerilor în promovarea principiilor legate de combaterea inegalităţilor sociale, a sărăciei şi excluziunii şi antidiscriminării, a toleranței și înțelegerii multiculturale.

Textul trebuie să cuprindă 180-200 de cuvinte și să descrie situația unei persoane aflată în dificultate, un caz social, care încearcă să se integreze și nu reușește.

„Te trezești de dimineață și încerci să supraviețuiești. Ești întotdeauna pe drumuri, întâlnești alți oameni și alte idei. Descrie cum te-ai imagina ca rom aflat în dificultate astăzi, ce probleme ai întâlni și cum ai privi lumea prin alți ochi”, se arată în cerința formulată de organizatorii competiției.

Textul trebuie trimis la adresa de e-mail: scriemaltfel@yahoo.com, până la data de 20 martie, ora 20.00.

Cele mai bune lucrări vor fi postate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Scriem-altfel-555738871251749/?fref=ts în data de 21 martie, la ora 12.00, iar acestea vor fi supuse votului publicului până în data de 23 martie, ora 16.00. În funcție de numărul de like-uri primite, vor premiate primele trei lucrări.

Anunțarea câștigatorilor și decernarea premiilor va avea loc în cadrul unui eveniment public, în data de 24 martie în Piața 25 Octombrie din Satu Mare începând cu ora 15.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.