Traian Băsescu despre șansele MP în alegeri: „nu cred că vom sta foarte bine nici în Satu Mare”

Traian Basescu

Președintele Mișcării Populare (MP), Traian Băsescu, spune că formațiunea politică pe care o conduce va avea rezultate slabe în județele Satu Mare, Covasna, Harghita și Mureș „unde e o componentă consistentă care merge direct cu UDMR”. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 9 martie, în orașul Bocșa.

„Nu vrem să ne fixăm obiective care să pară arogante sau nerealiste, la stadiul acesta. Ne-am propus ca obiectiv, pe vot politic, deci votul la consilii, să obținem un 10-12% la nivel național, pentru că vom avea județe în care vom avea rezultate slabe, cum e Covasna, Harghita, Mureș, nu cred că vom sta foarte bine nici în Satu Mare, unde e o componentă consistentă care merge direct cu UDMR. Deci, ne propunem 10-12% la alegerile locale, ca medie națională, pe vot politic, ceea ce ne-ar crea platforma să obținem un 15-20% la alegerile legislative din toamnă. Și cu această ocazie, să creăm și acel nou partid, care să conteze”, a declarat Băsescu.

Vă reamintim că în data de 19 februarie, Traian Băsescu a venit la Satu Mare pentru a-l lansa pe Horea Anderco în cursa electorală pentru Primăria municipiului Satu Mare.
Referitor la șansele MP în alegerile din acest an, președintele formațiunii politice a declarat la acea vreme că sunt „bune”, iar în ceea ce privește candidatura lui Horea Anderco la Primăria Satu Mare, acesta a subliniat că „sunt mari”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.