Spectacol artistic de „Ziua Internațională a Femeii” la Carei

Spect 8 Mar 4

Sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei a găzduit luni, 7 martie, un spectacol cu ocazia „Zilei Internaționale a Femeii”. Evenimentul i-a avut ca protagoniști pe tinerii care frecventează cercurile Centrului Cultural și a cuprins muzică și dans popular, muzică ușoară, dans modern și poezie.

Programul a fost susținut de solistele Mălina Latiș, Csőkör Tamara, Tania Gabor și Larisa Latiș, pregătite de prof. Szűcs József, care au interpretat mai multe melodii de muzică ușoară din repertoriul național și internațional, Ansamblul „Ceatăra”, coordonat de prof. Adrian Pașca, cu grupul de soliști mici, cu soliștii Daiana Cășuț, Florin Borobei, Denisa Vasile și grupul de dansatori care au prezentat un program de cântece și dansuri populare românești, Ansamblul „Rekettye”, coordonat de Biró István, Agárdi Eva și Varga Norbert, cu grupul de fluierași, grupul de cântăreți la țiteră și grupul de dans, care au prezentat dansuri și cântece populare maghiare, grupul Rotte Rose, coordonat de Szűcs Endre, care a prezentat un dans popular german și trupa Magic Dance, coordonată de Raluca Păvăluc, care a prezentat mai multe dansuri moderne. Elevii Balogh Sandra, Anda David, Darius Duțescu și Ónodi Bianka, coordonați de Szolomájer Timea și Adrian Ștefănuți au recitat mai multe poezii dedicate mamei.

Prezentatorii evenimentului au fost Vitéz Júlia și Adrian Ștefănuți.

La finalul spectacolului, tinerii artiști au fost recompensați cu ropote de aplauze de publicul numeros prezent în Sala de spectacole a Centrului Cultural din Carei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.