Un titlu național și unul de vicecampion pentru CSM Satu Mare, la Campionatul Național de judo

Judo

În perioada 4-6 martie a avut loc la Iași finala Campionatului Național individual de seniori, competiție în cadrul căreia Cristian Bodîrlău a cucerit titlul de campion național, iar Marian Halas este vicecampion.

La această competiție CSM Satu Mare a obținut următoarele rezultate: Cristian Bodîrlău – campion național la categoria de 90 kg; Marian Halas – vicecampion național la categoria 81 kg; Cristian Seres (60 kg), Lorand Samel (100kg) și Ovidiu Pop (+100 kg) au terminat competiția pe locul 5.

Din păcate, sportivii Amado Lazea și Remus Lazea au suferit accidentări fiind nevoiți să abandoneze competiția.

Cristian Bodîrlău pleacă azi, 7 martie, cu Lotul Olimpic al României la un stagiu de pregătire în Nymburk (Cehia) unde se va antrena pentru Grand Prix-ul de la Samsun și Grand Slem-ul de la Baku, turnee care punctează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

La competiția de la Iași a participat și un judoka de la CS Fușle Security. Este vorba despre Ovidiu Mihuț care a ocupat locul 5 la categoria „Open”. Grupa de copii de la CS Fușle Security vor participa la sfârșitul acestei săptămâni la finala de U-16 ce va avea loc la Drobeta-Turnu Severin. Sportivii care s-au calificat în finală sunt: Raul Pașca (55 kg), Samuel Pastiu (60 kg), Ionuț Soponar (42 kg) și Denisa Tătar (57 kg).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.