Cu două sătmărence în echipă, CSA Steaua a cucerit Cupa Europei la spadă

spada

CSA Steaua București, cu sătmărencele Simona Pop și Greta Vereș în echipă, a cucerit Cupa Europei la spadă feminin. Competiția s-a desfășurat în week-end, în localitatea italiană Caserta.

La acest turneu au participat 11 formații din întreaga Europă: Clubul de Scrimă Moscova (Rusia), Clubul de Scrimă Levallois (Franța), Clubul de Scrimă Valladolid (Spania), CSA Steaua București (România), Clubul de Scrimă Linköpings (Suedia), Clubul de Scrimă Harrogate (Anglia), Clubul de Scrimă Basel (Elveția), Heidenheimer SC (Germania), CS Esercito (Italia), AS Pro Vercelli (Italia) și Aeronautica Militară (Italia).

Din echipa CSA Steaua au făcut parte: Ana Maria Popescu (Brânză), Simona Gherman, Simona Pop și Greta Vereș. Antrenorii fetelor noastre sunt Dan Podeanu și George Epurescu.
După un parcurs de excepție, CSA Steaua a cucerit trofeul pentru a patra oară.

Astfel, în grupe, CSA Steaua a învins Clubul de Scrimă Linköpings (Suedia) cu 45-13 și AS Pro Vercelli (Italia), scor 45-15. Pe tabloul de 8, Steaua a obținut scorul de 45-33 cu Clubul de Scrimă Basel (Elveția); în semifinale 45-21 cu Aeronautica Militară (Italia); în finală 45-38 cu Clubul de Scrimă Moscova (Rusia).

Vă reamintim că CSA Steaua a mai câștigat Cupa Europei în 2008, 2011 și 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.