Gala Laureaților Negreșteni 2016 (Foto)

Dascălii și elevii merituoși din orașul Negrești-Oaș au fost premiați vineri (4 martie) seara, în cadrul Galei Laureaților Negreșteni. La evenimentul care a ajuns la a XVII-a ediție au participat aproximativ 1.000 de persoane.

Prezentă la eveniment, primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, i-a felicitat pe elevii care au înregistrat performanțe la diferite concursuri dar și pe profesorii acestora.

„Organizăm a XVII-a ediție a Galei Laureaților, ca mod de a ne exprima simbolic recunoștința față de rezultatele pe care le-ați obținut anul trecut, la olimpiade și concursuri școlare și extrașcolare, dar și la competițiile sportive. Avem o listă lungă de premianți și o listă și mai lungă de elevi și profesori cărora vreau să le mulțumesc pentru rezultatele pe care le-au obținut anul trecut și nu doar atunci. Vreau să vă felicit pe toți pentru dorința de a învăța, curajul de a participa și pentru că perseverați în a obține rezultate tot mai bune de la un an la altul. Vă felicit, vă încurajez și vă susțin ca în anii următori să urcați pe podiumuri și mai înalte”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

S-a trecut apoi la premierea elevilor şi a dascălilor din oraşul Negreşti Oaş. Premierea s-a făcut pe mai multe secţiuni.

Gala a fost organizată de Primăria și Consilul Local Negrești-Oaș și instituțiile de învățământ din oraș.

Evenimentul i-a avut în prim-plan pe cei mai merituoşi elevi, care au obținut premii la olimpiade sau diferite concursuri.

Gala1

Gala2

Gala3

Gala4

Gala5

Gala7

Gala8

Gala9

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.