Au prădat de două ori aceeași casă

hoti

Poliţiştii au prins doi tineri bănuiţi de furturi din locuință. Prejudiciul de aproximativ 5.000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În data de 1 martie, la Secția de Poliție Rurală Gherța Mică, s-a prezentat Nicolae G. din comuna Călinești-Oaș, care a sesizat faptul că în perioada de aproximativ două săptămâni cât a fost plecat din țară, hoții i-au devastat casa, furându-i mai multe bunuri de valoare.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea hoților. Este vorba despre doi tineri din comună, respectiv Daniel C. de 21 ani și minorul M.M. de 17 ani.

Oamenii legii au stabilit că, în seara zilei de 19 februarie, primul dintre ei a intrat singur, prin forţarea unui geam, în locuinţa persoanei vătămate, de unde a sustras mai multe bunuri, iar în noaptea de 20 spre 21 februarie, a pătruns din nou în aceeași casă, de această dată însoțit de un minor, luând cu ei la plecare mai multe bunuri, în special electronice și bijuterii.

Cei doi sunt cercetaţi în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată şi complicitate la furt, prejudiciul fiind recuperat integral și restituit păgubitului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.