Ovidiu Silaghi critică birocrația din cadrul Guvernului Cioloș

Conferinta ALDE

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc astăzi, 5 martie la sediul ALDE Satu Mare, liderul județean al formațiunii politice, deputatul Ovidiu Silaghi și-a exprimat îngrijorarea cu privire la „birocrația ce domină guvernul tehnocrat”, și care, potrivit acestuia, poate să ducă până la pierderea fondurilor puse la dispoziția României în actualul ciclu financiar.

Alături de deputatul Ovidiu Silaghi la coferința de presă au participat și liderul local ALDE, Adrian Ștef, respectiv vicepreședintele Organizației de Tineret a acestei formațiuni politice, Crina Buhai.

„Am aflat cu surprindere că Masterplanul general pentru infrastructura rutieră a României nici măcar nu a fost pus în discuţie de Guvernul Cioloş, iar lipsa acestuia ne blochează în accesarea fondurilor din ciclul financiar actual al Uniunii Europene”, a declarat Ovidiu Silaghi.

Totodată, deputatul sătmărean a făcut referire și la Aeroportul din Satu Mare, a cărei finanțare a fost fazată în ciclul financiar anterior al UE. În luarea de cuvânt, Adrian Ștef a dat asigurări că proiectul de la aeroport va fi finalizat până în luna iunie al anului în curs, lucrările fiind finanțate de Consiliul Județean, în urma contractării unui credit.

În altă ordine de idei, Crina Buhai a vorbit despre importanța implementării Legii salarizării unice, declarând că aceasta va reprezenta un sprijin pentru tineri aflați începutul carierei în câmpul muncii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.