Fotbal: Olimpia – U Cluj 2-3 (Foto)

Olimpia Satu Mare a pierdut azi, 5 martie, meciul jucat pe teren propriu în compania Universității Cluj-Napoca, scor 2-3. La pauză, tabela de marcaj arăta 0 la 2, în favoarea oaspeților.

Jucătorii de la Olimpia au ratat o primă ocazie de gol în minutul 9 al primei reprize, prin Buhăescu. Șutul acestuia a fost respins de portarul clujenilor, Bolboașă.

Scorul a fost deschis în minutul 20 al partidei de către Universitatea Cluj, în urma unui contraatac, Ursu înscrie de la aproximativ 14 metri. Avantajul clujenilor crește în minutul 41, prin golul marcat de același Ursu.

Olimpia reduce din diferență în minutul 52, după un corner executat de Brata. Balonul ajunge la Tătaru care șutează de la 12 metri direct în poarta apărată de Bolboașă, scor 1-2. Golul egalizator vine în minutul 88 al partidei prin Mărkuș, însă clujenii reușesc să înscrie prin Voituj, în prelungiri (minutul 90+2), astfel impunându-se în fața sătmărenilor.

Olimpia: Băican – D. Munteanu, M. Mureşan, Tătaru, Iuhas (cpt.) – Takacs, Onicaş, Chivari, Brata – Buhăescu, Bura. Au mai intrat Mărkuş, Ianc și Ciul. Antrenor: Tiberiu Csik.

meci4

meci3

meci5

meci6

meci7

meci8

meci11

meci13

meci14

meci16

meci18

meci22

meci24

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.