Adrian Ștef: „PNL-ul își caută directori de instituții” (video)

Conferinta ALDE1

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 5 martie, liderul ALDE Satu Mare, Adrian Ștef a declarat că „PNL-ul își caută directori” pentru instituțiile din județ și că în acest sens „au fost tot felul de întrebări, tot felul de sugestii, tot felul de propuneri la diferite persoane”.

Alături de Ștef, la conferința de presă au mai participat și liderul Organizației Județene ALDE Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi, respectiv reprezentanta organizației de tineret a formațiunii politice, Crina Buhai.

„PNL-ul își caută directori. Nu înțeleg ce directori își caută? Pentru ce? Caută directori să schimbe alți directori. Au fost tot felul de întrebări, tot felul de sugestii, tot felul de propuneri la diferite persoane. Cred că este guvern tehnocrat. Cred că Guvernul tehnocrat ar trebui să-și caute directori. Cel puțin, eu așa am înțeles că este guvern tehnocrat, Guvernul Cioloș, și să vină specialiștii de la ministere în teritoriu și să-și găsească directorii tehnocrați dacă chiar au de făcut schimbări”, a declarat Ștef.

Totodată, Adrian Ștef s-a referit și la Dan Zeicu, directorul de cabinet al prefectului județului Satu Mare. Potrivit lui Ștef, în deplasările pe care le face în teritoriu, la întâlnirile cu cetățenii și cu reprezentanții administrațiilor publice locale, Dan Zeicu face politica PNL-ului.

„Ar trebui să se rezume doar la a gestiona cabinetul din punct de vedere tehnocrat și să nu se implice politic. Sper să se poată rezuma în vizitele făcute în teritoriu la a verifica doar proiectele pe fonduri europene și modul în care funcționează primăria și ce probleme sunt acolo și dacă pot să fie sprijiniți și să nu îi sprijine din punct de vedere politic sau să le dea tot felul de sugestii. Sper că se pot rezuma doar la a-și desfășura în mod tehnocrat activitatea”, a subliniat Adrian Ștef.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.