Direcția 5 a cucerit inimile sătmărencelor (Galerie foto si video)

Sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor a devenit azi, 4 martie, neîncăpătoare pentru cele aproximativ 700 de sătmărence care au participat la concertul oferit de „Ziua Internațională a Femeii” de Primăria și Consiliul Local al municipiului reședință de județ. La evenimentul care a început la ora 18.00, a participat și primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica.

Primul care a urcat pe scenă a fost tenorul Nagy Norbert care a încântat cu vocea sa spectatoarele prezente la concert. Acesta a primit din partea primarului o diplomă de excelență. De altfel, Nagy Norbert este originar din Satu Mare, dar în prezent este profesor de canto în Italia.

Punctul culminant al serii a fost concertul oferit de Direcția 5. Îndrăgita trupă a reușit să cucerească inimile sătmărencelor prezente la concert. Spectatoarele au cântat alături de Cristi Enache, Toni Șeicărescu și de „Prințesa” Alina cele mai îndrăgite piese ale trupei.

Piesele cu o puternică încărcătură romantică, interpretate de membri trupei au cucerit inimile sătmărencelor, acestea aplaudând la scenă deschisă prestația celor de la Direcția 5.

Concert1

Concert5

concert6

concert7

concert8

concert10

concert11

concert12

concert13

concert15

concert16

concert17

concert18

concert19

concert20

concert21

concert22

concert23